We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop wegens overcompleet, uit eigen fokkerij:

Extra bewegende Total Hope merrie drachtig voor 2025 van de recent goedgekeurde hengst Ortisei ( For Final x Chippendale) .

Ortisei won de hengstencompetitie Groningen (eindigde boven Extreme us, One Million, Obsession Taonga en de anderen uit die jaargang). Hij heeft een zeer goede verrichtingstest met topscore in Duitsland afgelegd en is goedgekeurd voor Oldenburg, Hannover en AES Approved.
Zijn vader For Final (van For Romance) is Premiehengst, verrichtingtest winnaar als 4-jarige en als 5-jarige. Bundekampioen en Intermediair 2 geklasseerd in de sport.
Zijn moeder Elite Lichte Tour, gevolgd door NMK-merries. Olympiade finale paard Nadine en vele andere topsport paarden komen uit deze lijn.

Deze merrie komt uit een vl Keur Prok merrie van Grand Galaxy Win en daarvoor de Ster Preferente Prestatie merrie Salvinia, ze is de oma van KWPN goedgekeurde hengst Ladignac . Uit deze moederlijn vol met predicaten komen vele top dressuurpaarden tot op het hoogste niveau.

Deze merrie heeft een prachtig en opwaarts model, correct beenwerk met goede rechte voeten en 3 super gangen.

Nog onbeleerd en klaar om aan het werk te gaan.
Ongeveer 1.67m.

Rontgenologisch volledig goedgekeurd incl hals en rug, geen bemerkingen.
Geen stalgebreken

Stamboom

Vader Total Hope
GrandPrix
Vader van vader Totilas
Grand Prix
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Weiegold
Grand Prix
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Lieve
vl Keur Prok
Vader van moeder Grand Galaxy Win
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Salvinia
Ster Preferent Prestatie
v.m.m. Democraat
m.m.m.